Despre Noi

Cine Suntem

CKfoto Romania are la baza o experienta in fotografia profesionala de peste 10 ani, perioada in care echipa noastra si-a creat un portofoliu amplu si plin de originalitate. 

Noi stim ca activitatea unui fotograf si cameraman de nunta, botez sau eveniment corporate inseamna, in primul rand, profesionalism si seriozitate, dar si talent, daruire si capacitatea de a descoperi mereu elemente inovatoare.

Scopul nostru principal este acela de a capta cele mai frumoase momente ale evenimentelor speciale din viata fiecaruia – in urma colaborarii cu echipa CKfoto, veti primi albume sau montaje video de cea mai buna calitate, realizate in mod profesionist pe baza unor tehnologii ultramoderne. Activitatea unui fotograf de nunta sau botez nu se rezuma la a surprinde, pur si simplu, o serie de imagini de la nunti, botezuri sau diverse aniversari.

Din momentul in care veti incepe colaborarea cu noi, vom fi aproape de dumneavoastra pentru fiecare moment-cheie al aniversarii. Intreaga noastra activitate se bazeaza pe ideea ca fotograful CKfoto este mai mult decat un simplu specialist. In afara de aparatura ultramoderna de care dispune, el are acea abilitate de a surprinde cele mai frumoase clipe de la nunta sau botez (in plus, avem idei inovatoare si pachete interesante de servicii pentru aniversarile sau petrecerile corporate).

Inca de la inceput, specialistul CKfoto va deveni prietenul dumneavoastra, cel care va indruma catre alegerea celor mai bune cadre si este in permanenta atent la succesiunea celor mai importante momente de la nunta sau botez. In timp ce nuntasii sau participantii la aniversare vor trai din plin bucuria petrecerii, fotograful va capta cu profesionalism aceste clipe unice – ne dorim sa beneficiati, in urma colaborarii cu noi, de albume si montaje video de exceptie.

Fotograful CKfoto se implica in totalitate in activitatea sa, acordand o atentie speciala prelucrarii imaginilor captate la evenimentul respectiv, pentru ca totul sa arate asa cum va doriti. Dispunem de soft-uri si aparate de ultima generatie si avem experienta necesara pentru a selecta cele mai reusite unghiuri, in scopul de a va oferi imagini pur si simplu superbe.

Echipa noastra se inscrie in mod periodic la workshopuri, festivaluri si cursuri de specialitate – de exemplu, am participat recent la “Vara sub lumini de Oscar”, cel mai mare festival de fotografie si film din Europa de Est. In acest fel, reusim sa fim in permanenta la curent cu cele mai noi tehnologii si sa adoptam cele mai recente inovatii din domeniul artei fotografice.

Echipament

Canon 5D Mark IV

Aparat foto de ultima generatie cu urmatoarele caracteristici tehnice:

 • 30.4 Megapixeli;
 • 6720 x 4480 Rezolutie foto;
 • 102.400 ISO.

Scriere pe doua carduri in acelasi timp (0% risc de a pierde fotografiile).

Sony A7s

Camera video de ultima generatie cu urmatoarele caracteristici tehnice:

 • Filmare 4K;
 • Filmare FullHD;
 • ISO 409,600 .

Detaliile tehnice mentionate mai sus ne permit sa filmam fara lampa de lumina in biserica si restaurant.

Zhiyun Crane 2

Cel mai nou sistem de stabilizare video pe trei axe, cu urmatoarele caracteristici:

 • Montare intr-un minut;
 • Constructie din carbon;

Acest sistem de stabilizare video vă asigură că nu vor exista mișcari bruște ale camerei în timpul filmării și toate cadrele video vor avea un aspect dinamic.

Mavic Pro

Dupa cum spune si numele este o drona profesionala pentru filmari si fotografii aeriene, echipata cu o camera video avand urmatoarele caracteristici tehnice:

 • Filmare 4K;
 • Filmare FullHD;
 • Inaltime maxima 0.5 km;
 • Distanta maxima 5 km.

Testimoniale

Cu Noi, Despre Noi

Va stam la dispozitie pentru o experienta personalizata si prietenoasa, in care amintirile voastre sunt pe primul plan.

Instagram has returned invalid data.