Despre Noi

Dupa mai bine de 10 ani in care le-am fost alaturi clientilor nostri ne mandrim cu un portofoliu bine organizat si structurat, la care inca ne bucuram sa mai adaugam amintiri.

Stim cat de importante sunt momentele unice din viata ta, stim sa ne bucuram de ele si cel mai important, stim sa le surprindem intr-un mod original. Nu scoatem din calcul nici evenimentele corporate care sunt la fel de importante, dar le abordam cu totul si cu totul diferit.

Ne place seriozitatea si organizarea, iar un eveniment reusit are nevoie de acestea din ambele parti, atat din partea noastra, cat si din partea clientului.

Uneori ne place sa fim de moda veche, ne plac albumele si ne plac nuntile traditionale, dar nu spunem nu tehnologiei. Suntem iubitori inraiti ai ei si din aceasta cauza noi incercam constant sa avem toate echipamentele moderne, proaspat scoase pe piata, pentru a surprinde si cel mai mic detaliu.

Fie ca esti la primul copil sau vrei sa faci un pas mare alaturi de perechea ta, ca vrei doar un shooting, sau sa imortalizezi evenimentele companiei tale noi suntem aici pentru tine, pentru a iesi totul ca la carte. In 10 ani am invatat cum sta treaba, asa ca avem cativa asi in maneca.

Cum ne gasesti? Suntem activi atat pe pagina de Facebook, pe Instagram, dar raspundem la fel de repede si la telefon sau pe mail. In caz contrar, te asteptam la o cafea la sediul nostru, sau in oras.

Am pus la punct amanuntele si ziua cea mare iti bate la usa. Indiferent de ora stabilita, vom fi acolo si ne va face placere sa iti urmarim pasii, sa vedem cum evolueaza lucrurile si sa admiram din umbra, fara a ne face remarcati prea mult.

Noi avem o alta viziune despre ceea ce inseamna sa muncesti. Pentru noi fotografia nu este un job ca oricare altul, nu este o rutina, pentru ca fiecare poveste difera, in ciuda faptului ca toate nuntile par trase la indigo. Suntem de parere ca cel mai mult conteaza sa iubesti ceea ce faci, sa nu simti ca muncesti, iar rezultatele vor fi pe masura. Sincer, noi ne luam doza de energie din fericirea clientilor nostri.

Ne-am intalnit, am pus totul la punct, evenimentul s-a sfarsit. Dar nu vei scapa de noi asa usor. Aici vine partea cea mai grea. Cu rabdarea treci si marea. Editarea pozelor si nu, nu ne referim la modificarea lor. Poate ca soarele nu a fost de partea noastra, sau poate ca din neatentie ti-ai patat costumul. Noi suntem aici sa transformam imperfectul in mai mult ca perfect.

Lasand acest aspect, noi ne concentram si pe alta parte a acestui domeniu foto-video. Nu ne putem abtine, recunoastem ca suntem atrasi de cinematografie, de aceea ne place sa facem o capodopera dintr-un eveniment. Participam la diferite workshopuri, festivaluri si cursuri. “Vara sub lumini de Oscar” este probabil cel mai mare festival de fotografie si film din Europa de Est la care am participat cu drag.

Echipament

Testimoniale

Cu Noi, Despre Noi

Va stam la dispozitie pentru o experienta personalizata si prietenoasa, in care amintirile voastre sunt pe primul plan.