Trash the dress fotografie printre picaturi de apa

Fiecare eveniment din viata noastra este o intreaga poveste, formata din nenumarate clipe de emotie si bucurie. Pentru a reusi sa “opriti timpul in loc” pentru a pastra amintirea celor mai frumoase momente, va trebui sa alegeti cu mare grija specialistii cu care veti colabora.

 

Indiferent daca va pregatiti pentru nunta sau botez, este esential sa va orientati catre o echipa foto-video performanta, dotata cu aparatura de ultima generatie si pregatita sa fie in permanenta alaturi de dumneavoastra. Chiar si pentru o aniversare sau o petrecere de cununie, merita sa optati pentru serviciile unor profesionisti cu experienta, capabili sa comunice armonios, sa va inteleaga cerintele si sa va ofere servicii de o calitate ireprosabila. Iata, prin urmare, care sunt cele mai importante criterii dupa care va puteti ghida pentru a face alegerea optima:

 

Stilul fotografilor/cameramanilor

 

Inainte de toate, este foarte important sa va faceti o idee clara cu privire la stilul albumelor si al montajelor, dar si in legatura cu caracterul fotografului pe care doriti sa-l alegeti.

Colaborarea cu persoane vesele, optimiste, increzatoare si dinamice va avea intotdeauna rezultate exceptionale. Echipa noastra are daruirea, pasiunea si abilitatile necesare in acest domeniu, combinate cu o deosebita capacitate de comunicare si mult profesionalism.

Toti cei care au mai participat la acest gen de evenimente stiu ca ele presupun o anumita incarcatura emotionala. Spre deosebire de ceilalti invitati, fotograful va fi in permanenta atent la toate detaliile, gata sa descopere cele mai bune cadre si sa capteze cu mare atentie fiecare moment important. Un adevarat profesionist nu se va lasa influentat de emotii, motiv pentru care fotografii nostri vor deveni un adevarat “punct de sprijin” pentru dumneavoastra si va vor permite sa traiti din plin bucuria petrecerii.

 

Aparatura foto-video de care dispune echipa

Chiar daca nu aveti foarte multe cunostinte legate de acest subiect, este de preferat sa puneti cat mai multe intrebari specialistului referitoare la aparatura de care dispune. Daca, intr-adevar, este vorba de o persoana pasionata de munca sa, va va oferi explicatii cat se poate de amanuntite despre camerele foto sau video pe care le va folosi pentru evenimentul dumneavoastra.

Incercati, de asemenea, sa aflati cat mai multe detalii despre celelalte accesorii folosite de cameramanii si fotografii respectivi, cum ar fi laptop-urile (ideal ar fi un model MAC de ultima generatie) sau telefoanele mobile – toate acestea trebuie sa fie extrem de performante, permitand astfel prelucrarea optima a imaginilor surprinse pe parcursul evenimentului.

Un alt aspect important este durata alocata de fiecare fotograf pentru editarea materialelor. Desi anumiti specialisti stabilesc termene inexplicabil de mari (de pilda, unii fotografi livreaza albumele dupa o perioada ce poate ajunge la o jumatate de an), noi suntem cunoscuti pentru intervalul foarte scurt de livrare a produselor.

 

Legatura care apare la prima intalnire

 

Stim cu totii ca, atunci cand exista o anumita “chimie” intre colaboratori, rezultatele excelente nu vor intarzia sa apara. Acesta este si cazul echipei noastre: avand deja o experienta considerabila in sfera foto-video, reusim sa comunicam la modul optim cu clientii nostri.

Nu in ultimul rand, aceasta capacitate de a comunica ne va ajuta sa va indrumam spre alegerea pachetului potrivit de servicii si va constitui punctul de pornire pentru obtinerea unor materiale finale absolut speciale.

 

Iata, deci, care sunt principalele elemente ce determina alegerea unui fotograf potrivit pentru evenimentul dumneavoastra: ne intereseaza stilul specialistului respectiv, caracterul si personalitatea sa, dar si aparatura de care dispune si acea legatura subtila care se formeaza inevitabil in contextul unei astfel de colaborari. Daca veti tine cont de aceste criterii, ele va vor deschide drumul catre alegerea optima. Astfel, veti achizitiona servicii video de o calitate deosebita, la un pret corect, prestate cu profesionalism de o echipa capabila sa capteze cele mai fericite momente din viata intr-un mod creativ si plin de originalitate.