Fotografie dupa nunta la castelul Peles

Se apropie ziua nuntii si astepti cu emotie acest eveniment cu totul si cu totul special din viata ta. Ai ales deja rochia de mireasa, te-ai hotarat asupra locatiei unde va avea loc nunta si ai facut toate invitatiile si pregatirile necesare. Ramane, totusi, un aspect la care va trebui sa te gandesti: alegerea unui fotograf profesionist pentru evenimentul tau.

Noi, cei din echipa CKfoto, stim cat de greu iti este sa te ocupi de toate aceste aspecte si ca pregatirile pentru un astfel de eveniment nu sunt tocmai usoare. Din acest motiv, ne-am gandit sa iti oferim o serie de sfaturi care te vor ajuta sa alegi cel mai bun fotograf pentru nunta. Este nunta ta, un eveniment unic care merita pregatiri minutioase si specialisti de prima clasa, ce te vor ajuta sa pastrezi amintiri superbe din aceasta zi speciala. In continuare iti vom prezenta cateva subiecte ce TREBUIE dezbatute cu fotograful cu care vei colabora. Nu uita,  este important sa alegi o echipa profesionista, care va fi alaturi de tine pentru a imortaliza clipele unice si amintiri de neuitat.

 

Ce aparatura foloseste  un fotograf profesionist?

Dupa ce ai facut cunostinta cu fotograful si ati discutat cateva aspecte generale, va sosi momentul sa discutati despre calitatea aparaturii folosite. Acesta informatie este deosebit de importanta si, chiar daca nu ai cunostinte tehnice in domeniu, trebuie sa stii ca rezultatele obtinute depind extrem de mult de calitatea aparaturii foto si video. Daca iti doresti materiale foto de exceptie, te sfatuim sa optezi pentru o echipa ce utilizeaza aparatura de ultima generatie. In acest domeniu, pretul reflecta intotdeauna calitatea aparaturii folosite, astfel un echipament foto ce asigura o calitate superioara a materialelor finale porneste de la un minim de 10.000 EURO.

 

Intreaba fotograful de cat timp activeaza in domeniu

Noi realizam fotografii, marturii si albume foto pentru nunti si botezuri inca din 2007 si suntem constienti de importanta experientei in activitatea unui fotograf. Pentru ca tu sa poti aseza pe noptiera cele mai frumoase imagini, echipa noastra isi va folosi intreaga cunoastere tehnica acumulata in cei 10 ani de activitate. Atunci cand esti pasionat de munca ta, pui suflet in  ceea ce faci si acorzi o deosebita importanta fiecarui detaliu. Pentru ca ne dorim sa beneficiezi de fotografii superbe si pline de emotie, ne vom folosi din plin abilitatile profesionale dobandite de-a lungul timpului. Membrii echipei noastre si-au creat deja reflexe in folosirea aparaturii si stiu sa utilizeze la modul optim setarile manuale, astfel incat echipamentul sa fie folosit la capacitatea lui maxima. Cunoasterea tehnicii si a limitarilor aparaturii folosite sunt foarte importante pentru orice fotograf, iar noi suntem deschisi catre perfectionare si evolutie in acest domeniu fascinant.

Editarea foto a materialelor de la nunta sunt un alt aspect deosebit de important, care va fi abordat in cele ce urmeaza.

 

Nivelul de cunostinte in editarea foto si video a imaginilor de la nunta

Experienta unui fotograf de nunta isi spune cuvantul cu privire la calitatea materialelor finale, dar timpul de predare este, la randul lui, un aspect foarte important. In 30 de zile, noi trimitem clientilor materiale prelucrate si avem “obiceiul” de a fi alaturi de nuntasi pana la sfarsitul evenimentului, pentru a surprinde fiecare moment cheie al acestuia. Programele folosite pentru editare sunt la fel de importante si merita mentionate, cele mai cunoscute si folosite fiind: adobe photoshop, adobe lightroom.

Stim ca fotografiile de la nunta vor aparea pe diverse site-uri de socializare si multe persoane vor dori sa admire albumele voastre. Tocmai de aceea, ne vom dedica intreaga experienta realizarii unor imagini cu adevarat speciale.

Poti solicita mostre de materiale brute si editate de la alte nunti

Pentru a-ti forma o parere cu privire la o posibila colaborare, este indicat sa ceri fotografului sa-ti prezinte materiale fotografice de la un eveniment anterior, cu scopul de a compara imaginile brute cu cele finale. Este exact ca atunci cand iti cumperi o rochie noua sau o pereche de pantofi – trebuie, mai intai, sa stii daca modelul ti se potriveste.

 

Cum alegi un fotograf profesionist care iti ofera cel mai bun pret?

Calitatea de exceptie cere un pret pe masura. Tocmai de aceea, te sfatuim sa alegi acel fotograf care iti va darui cele mai frumoase amintiri de la acest minunat eveniment. Care sunt aspectele care conteaza? Preturile sunt influentate de calitatea aparaturii folosite, timpul alocat editarii materialelor si serviciile prestate pe parcursul intregului eveniment. Se va tine cont si de cheltuielile noastre pentru promovare, intretinere si service, aparatura  de editare si cursuri de perfectionare.

Nu uita, totusi, un aspect deosebit de important: faptul ca echipa noastra doreste sa se apropie de clienti pentru a le aduce bucurie si a le furniza, totodata, materiale de o calitate exceptionala.

Ai nevoie de profesionalismul echipei Ckfoto! Pentru a-ti oferi cele mai frumoase amintiri de la nunta, vom fi alaturi de tine pe intreaga durata a evenimentului.

Dupa ce ti-ai facut o imagine asupra modului in care ne desfasuram activitatea, te invitam sa accesezi site-ul nostru pentru a studia si pentru a cunoaste in detaliu universul plin de culoare si emotie al CKfoto. Pentru a beneficia de pachete personalizate pentru evenimentul tau special, poti trimite un e-mail la adresa office@ckfoto.ro.