Fotograf trash the dress cu drona la Rasnov copy

O metoda inovatoare de filmare si fotografiere a evenimentelor speciale va castiga, cu siguranta, inimile clientilor din Romania. Echipa de fotografi si cameramani profesionisti din Bucuresti, Ckfoto, ofera servicii ultramoderne de filmare cu drona pentru nunta, evenimente corporate, prezentari sau aniversari speciale.

 

Cele mai frumoase amintiri de la o petrecere corporate sau (de ce nu?) de la un team-building vor putea fi obtinute prin intermediul unei drone de ultima generatie, folosite cu profesionalism de catre specialistii acestei tinere echipe din Bucuresti. CKfoto inseamna, inainte de toate, calitate, performanta si spirit inovator – specialistii companiei sunt constienti de faptul ca modalitatea de filmare cu drona este o arta in sine. Mai mult decat atat, abilitatea de a realiza filmari de nunta cu drona poate deveni o specializare in sine, o subcategorie a artei videografice.
Tehnologia filmarilor aeriene pe baza de drone s-a dezvoltat extrem de mult in ultimii ani, motiv pentru care vei putea si tu sa te bucuri de rezultatele unice ale acestei tehnologii de ultima generatie.
Cu ani in urma nimeni nu si-ar fi imaginat ca, pentru orice nunta sau eveniment corporate, se pot obtine imagini de vis in urma unor filmari aeriene de la sute de metri. Firmele de constructii pot suprinde imagini fascinante cu varful unui zgarie-nori, iar mirii se vor putea revedea (dupa multi ani de la nunta) in decorul romantic al unei plaje superbe. Filmarile de nunta sau cele corporate pot fi, pur si simplu, realizate de la o mare inaltime, oferind astfel ocazia tuturor participantilor la petrecere sa apara in aceste minunate imagini.
Dronele folosite pentru filmarea prezentarilor corporate sau a nuntilor sunt prevazute cu obiective de ultima generatie care vor oferi imagini de o calitate deosebita. Principalele caracteristici ale dronei sunt: camera 4K, viteza, manevrabilitatea, distanta la care poate fi controlata si inaltimea la care aceasta poate ajunge. In plus, imginile filmate sunt transmise si inregistrate in timp real pe smartphone.

Filmari cu drona pentru nunta

CKfoto este o echipa deschisa fata de noile aparitii din domeniul foto-video, iar specialistii sai se pot deplasa in cele mai exotice locatii din tara sau din strainatate pentru filmari de nunta. Specialistii CKfoto au reusit sa obtina cadre de o frumusete unica pe malul marii – decorul ideal pentru o nunta de vis.

Filmari aeriene cu drona pentru prezentari si evenimente corporate

In cazul prezentarilor de produs (aici putem vorbi despre companii turistice sau dezvoltatori imobiliari care isi prezinta portofoliul bogat catre potentialii clienti), modalitatile de filmare aeriana cu drona reprezinta o alegere inspirata.
Firmele care cauta investitori pentru diverse suprafete agricole isi pot promova proprietatile cu ajutorul unor montaje realizate cu profesionalism, cuprinzand imagini ale terenurilor disponibile.

Ca si in cazul filmarilor clasice, editarea “de dupa” face diferenta

Cu ani in urma, nimeni nu-si imagina cat de departe ne poate duce tehnologia moderna de astazi – filmarile speciale erau facute din elicoptere inchiriate pentru acest scop, iar costurile erau uriase. In prezent, aceasta tehnologie fascinanta a filmarilor cu drona ofera fiecarui client oportunitatea de a beneficia de cele mai bune cadre ale evenimentului.
Rezultatul unui montaj de o calitate deosebita consta in munca depusa de catre specialistii CKfoto de prelucrare a acestor imagini. Editarea imaginilor din punct de vedere al paletei coloristice si realizarea unor montaje unice necesita zeci de ore de munca si softuri de ultima generatie.
In concluzie, putem spune ca peisajul artei fotografice si videografice se bucura de un nou element atractiv: filmarile / fotografiile realizate cu drona, o inovatie unica pe care tehnologia ne-o ofera pentru a descoperi cele mai frumoase unghiuri si cadre.